Kreativitást igényel a tűztánc

Feledhetetlen látvány

Feledhetetlen látvány

Egy fellépés sikere többek között attól függ, hogy az előadók mekkora odaadással mutatják be az adott produkciót. A tűztánc célja az önfeledt szórakoztatás. A tüzet már a kezdetektől fogva ismerjük és csodáljuk, mégis sokan tartunk ettől a csodás természeti jelenségtől, ami köztudottan nagyon veszélyes.

Viszont van egy olyan oldala, amit csak ritkán láthatunk és ezt segít megismertetni velünk a tűztáncot. Nem az előadók mozgásán van a hangsúly, hanem inkább azon, hogy miként képesek egyedi látványelemként felhasználni a tüzet a hangulatkeltéshez.

A többéves gyakorlás meghozta a gyümölcsét, ugyanis a tűztánc rendkívül kreatív elemeket tartalmaz. Ám a Lángoló Leguánok még nem elégedtek meg ennyivel és igyekeznek egyre több mutatvánnyal bővíteni a repertoárjukat.

Ennek köszönhetően, a tűzzsonglőr előadások nem válnak unalmassá, mivel mindig van valami újdonság, amit eddig nem láthattunk. A tűztánc rendelés nagyszerű lehetőség, hogyha szeretnénk felpörgetni a vendégsereg hangulatát egy bizonyos eseményen, ami szinte bármi lehet.