költöztetés

Költöztetés profi módon

Mindenki olyan szolgáltatást szeretne igénybe venni, ahol tapasztalattal bíró szakemberek dolgoznak. Ezáltal magas minőségű lesz a munka, amit elvégeznek. A költöztetés bárkinek elérhető, ráadásul egyáltalán nem számít, hogy honnan költözne hová. Csakis annyit kell tennie, hogy időben árajánlatot kér, majd fontolóra veszi azt. Szükséges egyeztetni a pontos dátumról, valamint a további részletekről, hogy a költöztetés teljes mértékben zökkenőmentes legyen.

A Bauer Teher az ország egész területén a rendelkezésére áll, ezért egyáltalán nem számít, hogy vidékről vagy Budapestről költözne. Csupán annyi a feladata, hogy őszintén közölje a munkatársakkal a pontos tudnivalókat. Például érdeklődni fognak az otthona négyzetmétere iránt. Kapnak egy átfogó képet arról, hogy mennyi időbe fognak kerülni a munkálatok, illetve fontos meghatározni a súlyosabb bútorok vagy egyéb tárgyak számát is. A költöztetés így a megfelelő mennyiségű rakodóemberrel fog végbemenni és a teherautó nagysága is pont ideális lesz.

A vállalat pedig korrekt árajánlatot fog kínálni, ami nem tartalmaz rejtett költségeket. A költöztetés Budapesten az alapdíjat és az óradíjat tartalmazza. Legkevesebb 3 órát lehet igénybe venni a szolgáltatást, ennél kevesebbre sajnos nem áll módjukban kimenni, ugyanis csak ezáltal tudnak pontos és megbízható munkát végezni. A vidéki költöztetések esetében az óradíjat és a kilométerdíjat számítják fel. Ha a költöztetés Budapesten történik, akkor bátran vegye fel a kapcsolatot a Bauer Teher munkatársaival!

Készségesen a rendelkezésére állnak, valamint pontosan tájékoztatják a részletekről. Akár telefonon keresztül is mondanak árajánlatot, de természetesen levelezésből is megtudhatja a részleteket. Minden esetben garanciát vállalnak a munkájukra, így még véletlenül sem fog megsérülni egyetlen bútor vagy személyes tárgy sem. A költöztetés Budapesten egyáltalán nem bonyolult. Miután megtapasztalta az említett vállalat szakszerű hozzáállását, másoknak is ajánlani fogja, ha költözéssel kapcsolatban kérnek tanácsot.