Kinek ajánlott az elektromos kerekesszék?

elektromos kerekesszék

Elektromos kerekesszék

Megtörténhet, hogy egy baleset vagy genetikai betegség miatt valaki járási nehézséggel kénytelen együtt élni vagy esetleg kerekesszékben. Hosszú távú megoldást nyújt a helyváltoztatásra az elektromos kerekesszék, ha már egyéb, mozgást segítő eszközökkel ez nem valósulhat meg. Azoknak a betegeknek, akik a felső végtagjaikat szabadon tudják használni, tökéletes választást jelent egy mechanikus kerekesszék.

Viszont azok, akik a felső végtagi bénulással vagy akadályozottsággal élnek, az elektromos kerekesszék jelenti az optimális megoldást. Az irányító egység mindkét oldalra felszerelhető, a beteg igényeinek és szükségleteinek megfelelően. Oldalra is kihajtható, valamint egyénileg beprogramozható, így pedig kényelmesebb és praktikusabb lesz a vezérlése.

További információk olvashatóak el a harmoniagyogyaszat.hu webáruház honlapján, ahonnan meg is lehet rendelni az elektromos kerekesszék megfelelő típusát. A termékekről készített fényképeket is megtekintheti a weboldalon. Válassza ki azt a modellt, amelyik megkönnyíti a beteg életét!

Print Friendly, PDF & Email