Kiégett anyák kézikönyve hasznos tanácsokkal

kiégett anyák kézikönyve

Kiégett anyák kézikönyve

Tény és nagyon sok helyen olvasható, hogy csak boldog édesanya képes boldog gyermekeket nevelni. Ezért az anyukák arra törekednek, hogy tökéletesek legyenek, ami gyakran kiégéshez vezet. Ezt a helyzetet hivatott megelőzni vagy visszafordítani a Kiégett anyák kézikönyve, dr. Sheryl Ziegler pszichoterapeuta, író, előadó, népszerű médiaközreműködő, Lány Cserkészcsapat vezető és a gyermekek támogatója által írt kiadvány.

Ez a hasznos olvasmány megszabadít a tökéletes anya mítoszától, attól a kényszertől, hogy azzá kell válni. Felhasználható, praktikus tanácsokkal, pozitív iránymutatással segít a nőknek boldog anyává válni, ezáltal pedig az egész családnak megteremteni a harmóniát.

A Kiégett anyák kézikönyve szerzője New Yorkban, egy kevert családban nevelkedett és ez az élettapasztalat elképesztő perspektívákat teremtett számára, amiket a munkájában is nagyon gyakran hasznosítani tud. Így aztán a Kiégett anyák kézikönyve olyan olvasmány, amit minden édesanyának tanácsos elolvasnia. Tegye ezt Ön is!

Print Friendly, PDF & Email