kávés pohár

Kávés pohár az eredeti textúra megőrzéséhez

Használatra készen állnak a nagyszerű, különleges kávébabok és a díszes eszpresszógép. Még egy korszerű daráló is van, ami csak arra vár, hogy ledarálja azokat az ízletes babokat. Már csak az őrlés, a főzés és a tökéletes kávé felszolgálása van hátra. De várjunk csak!

Miben szolgálja fel a feketét? Az edény lényeges összetevője a kávéfogyasztás folyamatának? Ha igen, létezik tökéletes kávés pohár? Attól függ! Hiszen, amint azt Ön is jól tudja, sokféle kávé létezik. Lehet eszpresszó, habos cappuccino, nagy bögre fekete vagy flancos tejes különlegesség.

Ezek mindegyike más és más edényt igényel, tehát a tökéletes kávés pohár definíciója is eltérő. Miért? Mert a fent említett főzetek mindegyike egyedi textúrájú, aromájú és ízű, ezért különböző elemeket kell kiemelni ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhessük az élénkítő italt.

A jó eszpresszós pohár kisméretű, vastagfalú, lekerekített alja van és a szélek nem élesek. A kávés pohár kis térfogata és keskeny átmérője a vastag kerámiával kombinálva stabilabbá teszi az ital hőmérsékletét.