KTM kerékpárok

Ismét bizonyítottak a KTM kerékpárok

Egy ilyen bringával igazi élmény útnak indulni. Úgy gördül, mint az álom, sebészi pontossággal vált, jól bírja a strapát, a váz pedig nem hajlik összevissza alattunk, még nagyobb terhelés hatására sem. Ha megfigyeljük az elmúlt évek modelljeit, akkor látható, hogy a KTM kerékpárok geometriája valamicskét mindig változik.

Ennek köszönhető, hogy egyre könnyebbek és kényelmesebbek. Jól igazodnak az emberi test anatómiájához. Ez azt jelenti, hogy tekerés során kifejtett erő szinte teljes mértékben hasznosul.

Bár ez sokaknak meglepő lehet, sajnos ez nem minden bicikli esetében van így. Ha nem megfelelő pozícióban ülünk a nyeregben, akkor a kifejtett energia egy része elvész. Egy idő után pedig kényelmetlenné és fárasztóvá válik a tekerés.

Ez a lényegi különbség más biciklikkel és a KTM kerékpárokkal szemben. Természetesen hosszasan lehetne sorolni a KTM kerékpárok felszereltségét, ami típusonként változik. Akár egy teljes mértékben versenyzésre szánt változatot is beszerezhetünk a felhozatalból, ha úgy tetszik.