Így is kitűnhet a tömegből egy budapesti barber shop

G-cutz Barber Shop

G-cutz Barber Shop

Sok barber shop működik a fővárosban, amelyeknek a legtöbbje klasszikus kialakítású, megszokott designnal rendelkezik. A férfiak viszont kedvelik a kimondottan maszkulin helyeket, ahol csak pasik dolgoznak, illetve a hely feelingje is minden szempontból megfelel. Kevés borbély szalon rendelkezik olyan egyedi kialakítással, mint a G-cutz Barber Shop (06 20 621 8466, 1073 Erzsébet körút 16.).

Ez a hely mind kialakításban, mind pedig az itt dolgozó szakemberek hozzáállásában, profizmusában első helyen áll a budapesti fodrászszalonok között. Elsősorban, már belépéskor úgy érezhetik a vendégek, hogy az 1920-as évek szesztilalom korszakába csöppentek bele. Ez az időutazás pedig a legtöbb szépülni vágyó férfit egy csapásra elbűvöli. Az autentikus gengszter stílus minden úr kedvence, akár bevallják, akár nem. Ehhez még hozzájön a szakember profi munkája és végtelenül kedves, segítőkész viselkedése.

Ha egy vendégnek nem volna elképzelése arról, hogy milyen frizura vagy szakáll áll jól neki, melyik passzol legjobban a fejformájához, arcához, személyiségéhez, a borbélyok ebben is tudnak segíteni. Együtt megbeszélik ezt a dolgot, majd pedig a szakember rendkívül profi módon elkészíti a kiválasztott frizurát. Ők bármilyen modern vagy klasszikus stílusú férfifrizurát és szakállvágást elvégeznek, mert a vendég nem tud olyat kérni tőlük, amit ne tudnának megcsinálni. Mindezeket a szolgáltatásokat igazán korrekt, mondhatni kedvező áron kínálják a vendégeiknek.

Erről Ön is meggyőződhet, hiszen a gcutzbarbershop.hu weboldalon megtalálható az árlista is, amit átnézhet, mielőtt időpontot foglalna ebbe a barber shopba. Abban az esetben is érdemes ide ellátogatnia, ha csak szakálligazításra van szüksége, de amennyiben szeretne belőle valamennyit vágatni vagy be akarja festetni, itt arra is van lehetősége. Minden vendéget megkínálnak a szakemberek egy finom itallal, ugyanis a G-cutz Barber Shop az első szalon Magyarországon, ami a 220 éves Jim Beam hazai partnere lett. Bár a shop stílusa a szesztilalom idejét idézi, mégsem kell egy kis itóka nélkül kijönnie.