Igazi japán minőség a Shimano

Shimano Zee hajtókar

Shimano Zee hajtókar

Akinek valaha volt bringája, az már valószínűleg találkozott ezzel a márkával. A kiváló japán bicikli alkatrészeket gyártó cég mindig nagyszerű minőséggel örvendezteti meg a kerékpárok szerelmeseit.

A Shimano esetében nem lehet rossz minőségről beszélni. Az alapfelszereltséggel ellátott kerékpárok is tökéletesen használhatóak. A fékek jól fognak, a váltók pontosan váltanak, a hajtás csendes, nem zörög, nem kattog.

Természetesen a bikediscount.hu kínálatában megtalálhatóak a közép- és prémiumkategóriás termékek is, amelyek már ellenállnak a sokkal komolyabb igénybevételnek is.

Azok, akik sportszerűen űzik a bringázást, érdemes alaposan átgondolniuk, hogy milyen alkatrészre cserélik le a régit. Egy minőségi Shimano mindig jó választásnak számít. Nem is nagyon létezik konkurencia, ami felvehetné a céggel a versenyt, kivéve az amerikai SRAM, amelyek szintén kiváló minőségi kerékpáralkatrészek. A Shimano termékek ár-érték aránya minden tekintetben kiválónak számít, ezért bárki bátran voksoljon rá!

Print Friendly, PDF & Email