Igazgyöngy fülbevaló a hűséges feleségnek

Igazgyöngy fülbevaló, a különleges hölgyeknek

Igazgyöngy fülbevaló, a különleges hölgyeknek

Bár a divat folyton változik, még az eljegyzési gyűrűk tekintetében is, nagyon sok fiatal pár mégis a klasszikus sárga aranyból előállított ékszereket választja. Elmondható, hogy rendkívül népszerű a sárga arany eljegyzési gyűrű, aminek szereplésével történik hazánkban a legtöbb lánykérés.

Egyedi tervezésű és kivitelezésű fehér és sárga arany eljegyzési gyűrű típusok megvételére vagy megrendelésére nyújt lehetőséget a whiteandblack.hu ékszer webáruház. Szeretettel várja a házasodni óhajtó fiatalembereket, akik egy különleges ékszerrel akarják meglepni szívük választottját. A kézzel készült sárga arany eljegyzési gyűrű fazonokat minden esetben drágakövekkel díszítik, ami még szebbé és értékesebbé teszik az adott darabot.

Személyesen vagy a webshopon keresztül választhatja ki azt a gyönyörű ékszert, amivel ékesen bizonyítja majd a végtelen szerelmét a kedvese iránt, de ha véletlenül mégsem egyezne tökéletesen a méret, az sem jelent problémát, mert szükség esetén, a szakemberek díjmentesen méretre igazítják azt.

Amennyiben már megnősült és most a kerek házassági évfordulójukra szeretne egy időtálló ékszert vásárolni a feleségének, aki hosszú éveken keresztül kitartott Ön mellett, egy igazgyöngy fülbevaló pompás ötlet erre az alkalomra.

A webáruház eladásra kínál igazgyöngyök felhasználásával előállított fülbevalókat, nyakláncokat egyaránt. Hogy segítsünk a választásban, felhívjuk szíves figyelmét a Duality igazgyöngy fülbevaló típusra, ami két nagyméretű dél-tengeri igazgyönggyel van ékesítve. Felső része aranyból készült és yin-yang motívumot ábrázol, aminek egyik felét apró briliáns csiszolású gyémántok képezik. Betűzős zárral rögzül ez az igazgyöngy fülbevaló, ami a felső rész mögül nyúlik ki. Mérete 21,00×10,00 mm.

Ez a gyönyörűség készletről megvásárolható, tehát akkor is ideális választás, ha éppen egy picit kifutni látszik az időből. A webáruház azzal is kedveskedik a vásárlóinak, hogy 15 000 Ft feletti megrendelés esetén, díjmentes a kiszállítás Magyarország egész területén.

Print Friendly, PDF & Email