Ha síelés, akkor Mátraszentistván Sípark

Mátraszentistván Sípark

Mátraszentistván Sípark

A tél közeledésével beköszönt a síszezon. Vannak, akik teljesen kezdőként indulnak el síparadicsomot keresni, mások már igazán profik ebben a sportban. A Mátraszentistván Sípark mindkét célcsoportnak megfelelő. Mesés környezetben, a Felső-Mátrában várja a vendégeket az alpesi hangulatú komplexum.

Közel 4 kilométeren terül el a 10 különböző nehézségű profin kiépített sípálya. A kezdőknek természetesen megtalálható a tanulópálya, de a már mesterien síelő látogatók is találnak nekik megfelelő kalandos, meredek lejtőket. Aki több napra tervez, ne feledjen időben gondoskodni a szállásfoglalásról! Az autentikus szálláshelyek forró szaunával és melegvizes dézsával várják a vendégeket.

A Mátraszentistván Sípark élményteli programokkal és csodás környezettel vár kicsiket-nagyokat. Hidak, tavak és rönkházak színesítik az ország legnagyobb síoktató parkját. A sportolásban megéhezett vendégek a magyar és szlovák konyha jellegzetes finomságait fogyaszthatják a rönkbárokban, egy forró tea vagy koktél kíséretében.