Fürdőgolyó friss kecsketejjel

fürdőgolyó

Fürdőgolyó

Egy fárasztó nap után nem vágyunk másra, mint beülni a kád kellemesen meleg vizébe és pihenni, tisztálkodni. A természetes fürdőgolyó megtestesíti a makulátlan tisztálkodás és a luxus fürdőzés összetett élményét. Igazi bombasztikus hatást gyakorolhat a fáradt testre és lélekre a dorkaszappan.hu webáruházból megvehető, friss kecsketej felhasználásával készült fürdőgolyó, ami a prémiumkategóriába tartozik.

Ez egy vegyszermentes, természetes kozmetikum, aminek a létrehozásához tapasztalat és sokrétű szakmai tudás szükségeltetett. Ugyanakkor, a vásárlók pozitív visszajelzései is hozzájárultak ahhoz, hogy a fürdőgolyót egyszerűen tökélyre fejlessze a gyártó.

Bőrtápláló és környezetbarát termékről beszélünk, ami a kecsketej összetevője által hámlasztást, kényeztetést, tisztítást garantál anélkül, hogy irritáció, allergiás reakció, illetve kiszáradás lépne fel az alkalmazása közben vagy után. Ha eddig még nem próbálta ki, akkor éppen itt van az ideje! Szerezze be a fürdőgolyó természetes változatát!