Frakk és elegáns férfi cipő

Elegáns férfi cipő

Elegáns férfi cipő

Alig léptünk ki a karácsony csodálatos hangulatából és már itt is van az újév. A különleges alkalomra mindenki a legszebb ruháját ölti magára, hogy illendő kinézetben köszöntse az 2016-os évet.

Ha luxusétteremben töltjük a szilveszteri bulit, a frakk és az elegáns férfi cipő kötelező viselet. Ezt a hagyományt még egy hanyag férfi miatt sem fogják megváltoztatni. Az a nagy szerencse, hogy a belépőn ezt eléggé nagy betűkkel közlik és az is időben tudomást szerez róla, aki még soha ilyen vigadalomban nem volt.

Ezek a szilveszteri mulatságok többnyire savanyú ízűek és soha nem lesz ott olyan hangulat, mintha valahol a barátokkal történne az ünneplés, de néha érdemes ezt a fajta szocializálást is bevállalni. Az életben legalább egy ilyen szilveszteri mulatságot érdemes végigülni, hogy lássa, mások mennyire feszélyezve kénytelenek eltölteni az év legutolsó napját. A frakk kegyetlenül kényelmetlen, az elegáns férfi cipő 11-kor már annyira szorít, hogy legszívesebben a kukába dobná és alig várja, hogy bekövetkezzen az éjforduló és egy kicsit lazítson.