kabinbőrönd

Fontos a kabinbőrönd designja is

A légitársaságok szabályzata többek között azokra a poggyásztípusokra is vonatkozik, amiket szállítani lehet a repülőgép utasterében. Általában az értékeket tartalmazza a kabinbőrönd, ezért az utasok szeretik azt mindig maguk mellett tartani.

Amennyiben a kézipoggyász mérete megegyezik a légitársaság szabályzatában szereplő méretekkel, akkor nem lesz semmiféle kellemetlenség a reptéren. A bőröndöket forgalmazó webshopok, mint például a hatizsakom.hu is, figyelembe veszik ezeket a méreteket és ennek megfelelően kategorizálják a termékeiket.

Így, ha az oldalon található keresőbe beírjuk a szükséges méreteket, kiadja nekünk a paletta megfelelő tagjait. Tehát nem nehéz az optimális kabinbőrönd kiválasztása, hiszen onnantól kezdve már csak az anyagot, a színt, a kialakítást kell néznünk, valamint az árakat.

Akár 20% árleszállítás alatt álló kézipoggyászokat is rendelhetünk, ha tetszik az adott modell. Viszont érdemes figyelni a designra, hiszen a kabinbőrönd tökéletessé teheti, de ronthatja is a megjelenésünket.