Fisher mobil klíma telepítés egész évben

Fisher mobil klíma

Fisher mobil klíma

Számos olyan társasház, illetve védett külsejű lakóház létezik, ahol semmilyen formában nem lehet megváltoztatni az ingatlan külső megjelenését. Ilyenkor rendkívül hasznos lehet a Fisher mobil klíma megvásárlása. A légkondicionáló nemcsak az épület külső felületén, hanem beltéren is szabadon felállítható. Nyáron hűtésre, télen pedig fűtésre is kiválóan alkalmas.

A hideg évszakban végzett páramentesítése pedig szintén a pozitív tulajdonságai közé tartozik. Akár 35 négyzetméter hőmérséklet kompenzálását is képes elvégezni. Energiafogyasztása nem kiugróan magas és teljesítményéhez képest, viszonylag csendes. Amint korábban említettük, kültéren is elhelyezhető, így a szobában nincs semmilyen zajforrás. Innovációs szűrűjének köszönhetően, az otthonunk levegője mindig tiszta lesz és friss.

Házon és lakáson belül távirányító segítségével kezelhető. Hordozható, ezért a Fisher mobil klíma, nyaralás alkalmával, a hétvégi házunkban is jó szolgálatot tehet. Rövid határidős házhozszállítással is megrendelhető.