Ezért előnyös a fizetős mentőszolgálat

fizetős mentőszolgálat

Fizetős mentőszolgálat

Az ember eléggé esendő, így könnyedén előfordulhat, hogy valamilyen betegség ledönti a lábáról. Ilyen helyzetben csak reménykedni tudunk, hogy nem tart sokáig az áldatlan állapot. Amennyiben mégis, akkor megéri alaposan körülnéznünk a lehetőségeink között és felmérnünk a rendelkezésünkre álló szolgáltatásokat, amilyen lehet a fizetős mentőszolgálat.

Miért van erre szükség? Nagyon egyszerűen azért, mert az OMSZ munkatársait lekötik a súlyos és sürgős esetek, így amikor egy korlátozott mozgással rendelkező páciensnek rendszeresen kell bejárnia valamilyen vizsgálatra vagy kezelésre, akkor a fizetős mentőszolgálat az ideális megoldás. Bár pontos díjszabással számolhatunk ez esetben, a kényelem és biztonság maximálisan biztosított ennek cserébe.

Az Ambu-Life magáncég csapta nagyon rugalmas, segítőkész és maximálisan felszerelt, felkészült. A fizetős mentőszolgálat teljes mértékben rászolgál a bizalmunkra. Lehetőség van arra, hogy megvárjanak bennünket, így az oda-vissza szállítás sem jelent problémát. Nincs késés, így minden ügyintézés percre pontosan zajlik.