Esküvői helyszín foglalás: árak és egyéb tudnivalók

esküvői helyszín foglalás

Esküvői helyszín foglalás

Egy kastély éppen ideális hely esküvőre, hiszen a csodálatosan szép környezetben kimondani az igent varázslatos érzés, ugyanakkor a vendégsereg sem fogja hosszú évekig feledni azt a szépséges környezetet, ahol remekül érezte magát. Természetesen felvetődik az ár kérdése is, ugyanis egy lakodalom nem csekély kiadással jár.

Ha kíváncsi arra, hogy most milyen árakon lehet esküvői helyszínt foglalni, akkor egyszerűen kattintson az eskuvonkhelyszine.hu linkre! A Fenyőharaszt Kastélyszálló ideális esküvői helyszín mindazoknak, akik 70-200 fős rendezvényt terveznek és szeretnék ezt egy csodálatos szabadtéri környezetben átélni. Az árak, érthető módon több tényezőtől is változhatnak. Elsősorban a résztvevők számától, illetve az igényelt szolgáltatásoktól.

Pontos összeget csak egy árajánlatkérés alapján ismerhetünk meg, amit az említett weboldalon igényelhetünk. Mindenképpen érdemes árajánlatot kérni, hiszen meglehet, hogy kisebb lesz a végösszeg, mint amennyit számolnának egy fővárosi étteremben. Azért a kastélypark össze sem hasonlítható egy zsúfolt helyen található vendéglátós egységgel. Bár mindegyiknek megvan a maga varázsa. Ha a fiatalok igénylik, akkor itt a szakemberek átvállalják az esküvőszervezést is, amiben már 17 éves tapasztalatuk van. A mulatozás után szállást is foglalhat a vendégeknek az ifjú pár, így senkinek nem kell fáradtan hazáig vezetnie, esetleg sofőrt fogadnia, taxit hívnia, ha valamennyi alkoholos italt is fogyaszt.

Szabadtéren a szertartás az anyakönyvvezetővel mindenkinek kellemes élmény. Ha úgy szeretnék, akkor egy hatalmas parti sátor alatt, fákkal körülölelt teraszon lehet a vacsora. A szervezők pontosan tudják, hogy nincs két egyforma ízlés, úgyhogy legyen szó letisztult, egyszerű dekorációról vagy a romantikus vintage stílusról, mindent a házasodni kívánó pár ízléséhez igazítanak.

Mindez elérhető Budapesthez csupán 50 km-re, egy gyönyörű helyen. Kérjen árajánlatot, vegye fel a kapcsolatot minél előbb a szervezőkkel, hogy a nagy nap minden szempontból tökéletes legyen!