Élvezze az infraszauna nyújtotta melegséget!

Infraszauna belülről

A hideg hónapok alatt fokozottan vágyunk a melegségre és szeretetre. Ez nagyon változatos formában elérhető, például az infraszauna nyújtotta melegség szó szerint az egész lényünket áthatja.

Elsősorban a testünkre gyakorol pozitív hatásokat, amint az infrasugarak a bőrünk mélyére hatolnak. A keringés felgyorsul, elindul a méregtelenítés folyamata, és a káros anyagok a verejtékezés révén távoznak. Kétségtelenül nyáron is hatalmas élmény az infraszauna, amikor talán a szép, sima bőr fontosabb is, mint bármikor máskor.

Azonban télen, amikor hideg van, akkor jó érezni nap mint nap a testünkre jótékony hatással lévő meleget. Ezáltal erősödik az immunrendszerünk és ellenállóbbak leszünk a betegségekkel szemben.

Nyilvánvalóan a szeretteink nyújtotta törődés és figyelem melegíti fel leginkább a szívünket, ám ne feledjük, hogy ha lelkileg nem vagyunk kiegyensúlyozottak és fizikailag egészségesek, akkor nem tudjuk élvezni mások szeretetét sem. Ezért vegyünk saját infraszaunát és melegedjünk minden egyes nap!