Egyszemélyes infraszauna otthoni használatra

Infraszauna

Infraszauna

Egészségünk megőrzése érdekében rengeteget tehetünk és meg is kell tennünk, ami tőlünk telik. Fontos a rendszeres méregtelenítés is, amely során a lerakódott káros anyagok távoznak szervezetünkből. Ebben nagy segítségünkre lehet az infraszauna.

Az infrasugarak hatására felmelegszik a testünk, ami intenzív verejtékezést eredményez. Az izzadsággal együtt távoznak a kötőszövetben felgyűlt salakanyagok is. Az infraszauna nagy előnye, hogy bárki használhatja, még az is, aki a hagyományos gőzkabinokat nem.

A forró levegő nem tesz jót a magas vérnyomásban szenvedőknek és a szívbetegeknek sem ajánlott a használata. Az infrakabinban azonban nincs forróság. Ugyanis a sugarak nem a kabin levegőjét melegítik fel, hanem közvetlenül a testünket.

Az infraszauna több méretben is megvásárolható, így a kisebb lakásokban sem okoz gondot az elhelyezésük. Az egyszemélyes infraszauna nem nagyobb egy zuhanykabinnál, ezért akár egy nagyobb fürdőszobában is elfér, de a nappaliban vagy a lakás más helyiségében is jól mutat egy ilyen szerkezet.