Egy kis segítség a futártasak rendeléshez

biztonsági futártasak

Biztonsági futártasak

Sokan ismerik a postai csomagok küldéséhez a leggyakrabban használt biztonsági futártasakokat, amelyek egyszerű használata révén védelmet és biztonságot nyújtanak a csomagnak. Fontos tudni, hogy az erősségüket és tartósságukat a 60 és 70 mikron vastagságuknak köszönhetik. A biztonsági futártasak rendelés kérdése különösen fontos a futárszolgálatok és a webshopok számára.

Az internetes boltok létrejöttével egyre nagyobb szükség volt egy olyan csomagoló eszköz kivitelezésére, ami lehetővé teszi a termék praktikus és könnyed szállítását. Az amerikaiaknak köszönhető találmány meghódította az egész világot. A világ legnagyobb gyártói a távol-keleti országok, Kína, Vietnam és India. Átvették a gyártás uralmát és ezzel ők látják el az európai piacot is. Mivel praktikus és árban is kedvező, így nagy a kereslet is. A nagy webes áruházak, mint például az Amazon.com, naponta több ezer nagyságrendbe postázza a küldeményeket COEX tasakokba.

Anyagának és méreteinek köszönhetően, széles skálán mozog a felhasználásuk. A COEX tasakok gyártási összetételéből adódóan, a színük kívül fehér, belül fekete, ezáltal a tartalmat csak a feladó, meg a címzett láthatja. Annak függvényében, hogy mit szeretnénk küldeni, érdemes kiválasztani a terméknek a legmegfelelőbbet. Vannak buborékos vagy légpárnás tasakok is. Ezekbe tehetünk parfümöt, poharat, akár elektronikai cikket is. Ezáltal a termék védve van és nem áll fent a törés veszélye sem. Örömmel veszik igénybe a postai feladványoknál a különböző dokumentumok postázásánál, mivel egy alkoholos toll segítségével könnyen címkézhető.

A csomagolofolia.hu oldalon válogatni lehet a biztonsági csomagküldő és a követőkódos tasakok között. Ezek többféle méretben elérhetőek. A csomag tartalma határozza meg, hogy melyiket választjuk. Ha szeretné kipróbálni a tasakok hatékonyságát, akkor kisebb kiszerelésben is megvásárolható. Nagyobb rendelés esetén egyedi vonalkóddal vagy grafikával ellátott tasakok gyártását is vállalják. Az igényeknek megfelelő csomagolófólia kiválasztásához érdemes a fent említett weboldalt felkeresni, ahol hasznos információhoz jutunk, ami segít a helyes választásban.