Betonkerítés számos variációban

Betonkerítés számos variációban

Betonkerítés számos variációban

Egy igazi kerítés sok feladatot lát el a ház körül. Nemcsak őrző-védő feladatot kell teljesítsen, hanem bele kell olvadjon a ház esztétikai vonásaiba is. Egy jól tervezett elemes betonkerítés lehet a ház és a kert gyöngyszeme is.

Habár sokan ellene vannak a tömör, szürke elemeknek, gyakran jelentős hasznot jelent, főleg ha a kert tele van háziállatokkal, amelyek előszeretettel kaparják át magukat a kerítés alatt. A jelenleg kapható elemes kerítések viszont már olyan minőségi elemeket hoznak forgalomba, amelyek hatékonyan szembeszállnak az idő fogával, nem repedeznek, megőrzik sima felületüket hosszú éveken keresztül.

Ezen felül, az elemek több mintázati formában, telten és hézagosan is forgalomba vannak, így lehet válogatni, kombinálni. Természetesen az érdeklődő igényei szerint, a betonkerítés elemeit lehet mással is keverni, összeépíteni, ehhez viszont előzetes méretezésre van szükség. A betonkerítés maradhat natúr szürke, de bármilyen külsőtéri festékkel jól fedhető, mivel sima felülete biztosítja a jó tapadást, így nem fognak felpattogzó buborékok képződni.