Babatestápoló a gyógynövények erejével

babatestápoló

Babatestápoló

A rendszeres tisztálkodás fontos, de gyakran ennek is megvan a maga negatív hatása. A víz önmagában is száríthatja a bőrt, főleg akkor, ha erre valamilyen okból kifolyólag hajlamos a szervezetünk, akkor nagyon kitettek vagyunk ennek a problémának. A babatestápoló a szülőnek ugyanúgy hasznára válik, az egyedi összetétele révén.

A teljesen természetes komponensekből készülő termék garantáltan nem fog allergiás reakciókat okozni. Kíméli, puhítja, táplálja a bőrt minden szinten. A körömvirág kivonatot, kamillafőzetet, mandulaolajat, shea vajat, E- és B-vitamint rejt magában a babatestápoló. A természet- és népgyógyászat berkein belül a gyógynövények nyújtotta előnyök jól ismertek. Szerencsére ezeket újra felfedezték és ismét kihasználják az előnyeiket.

Sajnos a modern korban gyakran sok olyan sajátos összetevő kerül bele bizonyos termékekbe, amelyek mesterségesen lettek előállítva, így a szervezet azokra idegen anyagokként tekint és elkezd allergiás reakciót kiváltani velük szemben. A babatestápoló megkímél bennünket az ilyen jellegű reakcióktól és az okozott kellemetlenségektől.