Ázsiából származó goji bogyó

Goji bogyó

Goji bogyó

Számos módja van annak, hogy a gyógynövények jótékony hatásainak segítségével egészségesebbek legyünk. A goji bogyó annak ellenére, hogy nem őshonos hazánkban, mégis egyre népszerűbb Európa szerte. A tibeti szerzetesek már évszázadok óta alkalmazzák vértisztító hatása miatt.

Javítja a vérkeringést, gyorsítja az emésztést, ráadásul nagyon kellemes az íze. Sokan még csodanövénynek is nevezik, ennek a csipkebogyóra emlékeztető gyógyító bokornak a termését. A goji bogyó tökéletesen alkalmas arra is, hogy szárítva, őrlemény formájában is fogyasszák mindazok, akik nem gyógyszerek révén szeretnének helyrejönni betegségeikből.

A goji bogyó pozitív tulajdonságait szinte a végtelenségig sorolhatnánk, viszont legtöbben nyugtató hatása miatt isszák az ebből készült teát, hiszen stresszt oldó hatása révén, megnyugtatja a testet és a lelket, így az álmatlansággal küzdők számára is kiváló. A www.bulkshop.hu webáruházban nemcsak a goji bogyó őrlemény, de számos más fűszer és gyógynövény, valamint bio konyhai alapanyag megvásárolható.