elöltöltős mosógép

Az elöltöltős mosógép hatékonyan tisztít

A berendezés alaposan eltávolítja a szennyeződéseket a mosási mozgásnak köszönhetően. Az elöltöltős mosógép esetében a gravitáció a billenő mozgás hatására működésbe lép és egymáshoz csapja a ruhadarabokat. A szóban forgó termék nagyobb kapacitású, mint a felültöltős társa.

Létezik olyan modell is, amelyik 12 kg ruhával is megbirkózik. Vízfogyasztás tekintetében is előnyös a dob helyzete miatt. A felhozatal hatalmas, így kedvedre válogathatsz a szebbnél-szebb variációk közül. Az elöltöltős mosógép természetesen különböző programokkal rendelkezik. A drágább típus kiváló centrifugálási rendszerrel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy működés közben stabilan áll és csendes. Többféle irányba képes mozgatni a dobot, így növeli a mosás hatékonyságát és óvja a textíliákat.

A prémiumkategóriás termékkel wifin keresztül kapcsolatba lehet lépni, vagyis távolról irányítható telefonról. Számos elöltöltős mosógép szárító funkcióval is rendelkezik. A 2 in 1 berendezés természetesen magasabb árkategóriát képvisel, mint a hagyományos társai.