Aranyos kirakos játékok 1000 darabos kiszerelésben

Kirakos játékok 1000 darabos kiszerelésben

Kirakos játékok 1000 darabos kiszerelésben

Számos olyan táj, város és állat található a világon, amit érdemes lencsevégre kapni. Az ebből készült kirakós játékok 1000 darabos kiszerelései pedig nemcsak a készségeket fejlesztik, hanem rávilágít az apróságokra, ugyanakkor remek kikapcsolódás. Vannak olyan puzzle rajongók, akik szinte extázisban vannak, ha ezzel foglalkozhatnak.

Mások olyan modelleket választanak, amiket keretbe foglalva, akár festmény helyett a falra helyezhetnek. Persze van az a kategória is, aki szívesen hozza vele össze a rokonokat, csodás vasárnap délutáni programként beiktatva ezt a tevékenységet.

A különféle kirakós játékok 1000 darabos kiszerelései megtalálhatóak a játék webáruházunkban is. Ezek a kirakós játékok 1000 apró részből állnak, amiket megtörténhet, hogy nagyon nehéz összeilleszteni. Segítségükkel különféle ismert vagy kevésbé ismert állatok, városi látképek, érdekes és látványos virágok kelnek életre.

A nagyon profi változatok mellett, vannak animációs filmekkel kapcsolatosak és persze sok olyan, ami az ismert szériák kedvelőit szolgálják ki, például Star Wars, Harry Potter. A kirakós játékok 1000 részes típusai rendszerint nemtől függetlenül mindenkinek kellő kikapcsolódási lehetőséget kínálnak, közöttük viszont akadnak kizárólag lányos és fiús modellek.

A legismertebb gyártók 8 év felettieknek ajánlják ezeket a példányokat. Kínálatunkban megtalálja a Castroland, Trefl, King, Ravensburger és Melissa and Dough termékeit, amelyek nemcsak karácsonyra vagy születésnapra kiváló ajándékok, hanem bármilyen hétköznapi alkalomra is beszerezhetőek. A kirakós játékok 1000 darabos kiszerelései árban 1500-2500 Ft között mozognak.

Vannak drágább típusok is, azonban ezek olyan szettek, amelyek akár 4 képet is magukba foglalnak. Tekintse meg a kirakos játékok 1000 darabos típusai mellett, a kisebb változatokat is, nézzen szét a lehetőségek között és akár más játékokkal együtt rendelje meg mielőbb! Divatba jöttek már a 3 és 6 éveseknek szánt kirakósok, de létezik a kereskedelemben 3D változat is. Szabadtéri játékokat szintén forgalmazunk.

Print Friendly, PDF & Email