Amikor a csapok tiszta vizet adnak

Tiszta forrásvíz

Tiszta forrásvíz

Többfajta víztisztító berendezés létezik. A legtöbb a konyhai csapok mellé helyezhető, és így közvetlenül a vezetékből, egy átfolyó rendszeren keresztül jutunk az áttisztított vízhez. A másik lehetőség olyan víztisztító beszerzése, amelynek csapja magán a készüléken van.

Mindkét megoldás megfelelő, hiszen a lényeg az, hogy a víz, amit fogyasztunk, áttisztított legyen, mentes a klórtól és lehetőleg a feloldott gyógyszermaradványoktól, vastól, arzéntól stb. A tisztítón lévő csapok egyszerűen felszerelhetők és kezelhetők.

A szereléshez egy használati útmutatót is mellékeltünk, ahol minden pontosan le van írva. Ha valaki nem érez elég ügyességet magában, hogy ezt az egyszerű műveletet elvégezze, akkor kérheti szerelő segítségét a csapok felhelyezéséhez.

A berendezés beüzemelése épp azért egyszerű, hogy a felhelyezés ne okozzon gondot senkinek. A gyártók a tervezés során tudatosan terveztek egy olyan kialakítást, amelynek használata és a beszerelése is egyszerűen elvégezhető, hiszen a legtöbb ember nem ért a szerelői munkához.