A rózsakvarc a nőiesség jelképe is lehet

Rózsakvarc

Rózsakvarc

Az ásványok világa egy nagyon összetett és egyben csodálatos birodalom, ahol számos kristály és ásványgyöngy megtalálható. A rózsakvarc a természetben számos helyen előforduló ékkő, amiből elkészülhetnek az igazán romantikus nőies kiegészítők.

A kiegészítő kellékként használt termék számtalan élettani hatásáról számolnak be a szakirodalmak. Remekül erősíti a keringési rendszert és a szív funkcióit. Szellemi hatásként megemlítik a tanulmányok, hogy minden szinten megtisztítja és megnyitja a szívet, megtanítja a szeretet igazi értelmét.

A rózsakvarcból készült divatékszerek mellett, a marokkövek is megemlíthetőek, amit mesterségesen préselnek össze, ugyanis az ásvány csak 6 mm nagyságban található.

A Gyöngyékszerbolt termékkínálatában elérhető ékszerek mindegyike részletes leírást tartalmaz a kövek fizikai tulajdonságáról és az élettani hatásairól egyaránt. A rózsakvarc, mint divatékszer alapanyag nagyon különleges és megismételhetetlen jellemzőkkel rendelkezik, amelyek utánozhatatlanok, hiszen nem létezik két azonos alakú és mintázatú darab.

Print Friendly, PDF & Email