A goji bogyó jó megelőzésre

Goji bogyó

Goji bogyó

A goji bogyót a hagyományos kínai és thai orvoslásban is alkalmazzák. A hagyományos kínai orvoslásban a máj, vese és a szem betegségei ellen, illetve immunerősítőként is alkalmazzák. A gyümölcs nagymennyiségben tartalmaz béta-karotint, ami segít a káros szabadgyökök kialakulásának megelőzésében. A gyümölcs védi a szívet, csökkenti a szervezetben az antitest szintet. A goji bogyó jó megelőzésre, hiszen bátran alkalmazható, mivel feltölti vitaminokkal és ásványi anyagokkal a szervezetet. Alkalmazhatják a sportolók, látásromlással és májbajokkal küszködők, az idősebb emberek, valamint az egészségükkel törődő személyek.

A gyümölcsben 19 aminosav található, amiből 8 esszenciális, ami azt jelenti, hogy elengedhetetlen az emberi szervezet számára. A goji berry gazdag C-, B-, valamint E-vitaminban. A gyümölcsben található esszenciális zsírsavak jótékonyan hatnak az idegrendszerre, illetve az agyi működésre. A goji bogyó jó megelőzésre kiváló választás, hiszen számos fontos és elengedhetetlen anyagot biztosít a szervezet számára.