A Fisher klíma wifi módban számos előnnyel rendelkezik

Fisher klíma wifi

Fisher klíma wifi

A lakás hűtésére, de akár a fűtésére is igen korszerű megoldások alkalmazhatóak napjainkban. Az egyik ilyen innovatív és költséghatékony készülék a Fisher klíma wifi kiterjesztéssel. Az eklima.hu webáruházban található Summer FSAI-SU-95FE3 Oldalfali Inverteres Split Klíma 2,6 kW igen jó megoldást biztosít. A szállítás és a szerelés térítésmentes, 3 méter csőhosszig.

A Fisher klíma wifi tökéletes megoldás a helyiségek levegőjének megfelelő hőfokon való tartásának céljára. Speciális szűrői gondoskodnak a beltéri levegő minőségének a megfelelő szinten tartásáról. A működése gazdaságos, vagyis az installálásával energia takarítható meg. Bárhonnan lehet a készülékkel wifi kapcsolaton keresztül kommunikálni, ki-és bekapcsolható távolról is, amennyiben erre lenne igény.

A bárhonnan vezérelhető DC teljesítményszabályozás lehetővé teszi az évi akár 40-50 százalékos energiamegtakarítást is. A Fisher klíma wifi módban rendelkezik a Follow me funkcióval is, vagyis a fagyvédelemmel szemben is aktív, 8 Celsius fok alatt automatikusan bekapcsol.